Toves 27-årstårta

När min syster Tove fyllde 27 så stod jag självklart för tårtan. Jag hade en idé i mitt huvud hur den skulle bli, tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig då Sugarpasten blev alldeles för torr – därav knöligheten och den lite ledsna rosetten… Jag måste verkligen skaffa mig ett silikonunderlägg eller liknande för att slippa använda maizena vid utbakning – hur gör ni andra när ni kavlar Sugarpaste för att hålla den mjuk och smidig? Använder ni Petal base eller något annat?

I alla fall – innehållet i tårtan är en glutenfri Red velvet cake, fylld med whipped cream cheese frosting och mosade och avrunna hallon. Gudomligt gott smakade den i alla fall, och Tove sa att det var den finaste tårtan hon någonsin har fått, även fast jag inte blev helt nöjd. Så jag antar att det är ett bra betyg ändå =)

Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s