Beef Bontaña

När bästa Katta listade sina topp 10-favoriträtter på sin blogg var det en rätt som jag kände mig tvungen att testa – Texas Longhorns Beef Bontaña. Jag utgick från detta grundrecept på Tasteline men modifierade det lite efter egen smak, och det blev ungefär hur gott som helst. Testa på istället för Tacos nästa gång det vankas fredagsmys!

2-3 portioner

Ingredienser

  • 2-300 gram nachochips
  • 1 burk Santa Maria Refried beans
  • 1 burk köpt Cheddardip
  • 3-400 gram lövbiff
  • 1 påse Santa Maria Taco kryddmix Smoked & garlic
  • 1 stor rödlök
  • Lite gräslök
  • Jalapeños efter smak
  • Gräddfil

Gör så här:

1. Strimla lövbiffen, stek den i smör och krydda med kryddmixen. Häll upp bönorna i en kastrull och värm på spisen.

2. Finhacka rödlök, gräslök och jalapeños.

3. Sprid ut nachochipsen på tallrikar. Klicka på cheddardip. Värm på full effekt i mikron i ca 2 minuter per tallrik.

4. Klicka ut de varma bönorna och gräddfilen ovanpå nachochipsen. Strö på rödlök, gräslök och jalapeños, toppa med lövbiffen. Ät och njut!

Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s