Igår testade jag att göra kokospannkakor till brunch till mig och sambon. Receptet hittade jag hos Linda Lomelino, och jag valde att toppa dom med blåbär och amerikansk pannkakssirap. Om nom nom! Jag tycker dock att de blev lite torra, så nästa gång jag gör dessa ska jag ha i mer kokosmjölk – smeten blev liksom ganska tjock. Dessa är alltså gluten- och laktosfria, och även LCHF-vänliga om man skippar sirapen som tillbehör!
Ca 10 små pannkakor
Ingredienser
- 6 ägg
- 1,5 dl kokosmjölk
- 6 msk kokosmjöl
- 1/2 tsk vaniljsocker
- en nypa salt
- kanel efter smak
Gör så här:
1. Vispa upp äggen med kokosmjölken i en bunke.
2. Tillsätt de torra ingredienserna och vispa tills smeten är slät.
3. Stek små klickar i smör i stekpanna, ät och njut =)
De här måste jag testa någon gång! Låter verkligen omnomnom!
Det var jättegott! Men som sagt, behövs nog lite mer kokosmjölk i receptet tror jag.
Det ska jag komma ihåg. 🙂 Får testa i helgen! ^^
Hoppas det blev gott!
Hej!
Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.
Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.
För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen
Med vänlig hälsning,
Emilie
Hittarecept.se