Om mig

Jag som driver mat- och bakbloggen A petite indulgence heter Sanna, är 27 år och älskar att baka, men jag lagar även mycket mat. Framförallt tycker jag att det är roligt med nya, inspirerande och nytänkande recept, men jag letar också ständigt efter recept som är allergivänliga eller går att allergianpassa då jag själv inte tål vete, min syster är multiallergisk mot bland annat jordnötter, nötter och soja, och att jag har flera vänner som inte tål vissa saker. Därför har den här bloggen en hel del fokus på allergivänliga recept, eller allergivänliga alternativ som går att ersätta andra ingredienser med – framförallt då det kommer till vete.

För mig är mat, bakverk och desserter något som jag tycker att alla ska få njuta av, även om man har allergier, är överkänslig eller av någon annan anledning väljer att utesluta ett livsmedel ur sin kost. Recepten på den här bloggen är antingen mina egna, hämtade på nätet eller i kokböcker eller modifierade utifrån ett grundrecept, antingen ur smaksynpunkt eller ur allergisynpunkt.

Om du vill komma i kontakt med mig kan du maila mig på apetiteindulgence@gmail.com. Jag finns även på skönhetsbloggen http://puritybeauty.se, där jag har bloggat sedan hösten 2008.